Sber Banka a.d. Beograd
multicard član

Sber Banka a.d. Beograd

Sberbank Srbija deo Multicard mreže bankomata

 

Sberbanka Srbije je u skladu sa svojom poslovnom politikom pružanja vrhunskih proizvoda i usluga svim sadašnjim i budućim klijentima, pored konstantnog širenja svoje mreže bankomata, ponudila još jednu pogodnost svojim korisnicima bankomata.

 

Naime, bankomati Sberbanke Srbije su od sada deo MultiCard mreže bankomata u okviru koje korisnici Sberbank debitnih kartica mogu da podižu novac bez provizije na svim MultiCard bankomatima, pod istim uslovima kao i na bankomatima Sberbanke.

 

 

 

 

 

 

 

Sberbanka Rusije je najveća banka u Rusiji i vodeća globalna finansijska institucija koja poseduje gotovo trećinu celokupne aktive ruskog bankarskog sektora i ključni je davalac kredita nacionalnoj ekonomiji i najveći držalac depozita u Rusiji. Osnivač i najveći akcionar je Centralna banka Rusije u čijem je vlasništvu 50% kapitala banke plus jedna akcija s pravom glasa. Sberbanka ima više od 110 miliona individualnih klijenata (fizička lica) i milion korporativnih klijenata, u 22 zemlje. Banka ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji sa više od 18.000 ekspozitura, a njene međunarodne operacije uključuju Veliku Britaniju, Sjedinjene Američke Države, Zajednicu Nezavisnih Država, srednju i istočnu Europu, Tursku i druge zemlje. Zvanična web stranica je: www.sberbank.ru.